Voorwaarden Open Workshops


1. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.
2. Wij beschouwen een schriftelijke (e-mail) bevestiging als bindend.
3. Degene die een workshop reserveert is verantwoordelijk voor de afspraken betreffende inschrijving en betaling.
4. Betalingen voor OPEN WORKSHOPS - U kunt na afloop van de workshop contant bij ons afrekenen.  Graag gepast. U kunt bij ons NIET pinnen of gebruik maken van een creditcard.
5. Annuleringen zijn kosteloos tot 7 dagen voor de workshopdatum. Daarna brengen wij €39,95 euro p.p. in rekening. Bij "No Shows" brengen wij ook €39,95 p.p. in rekening
6. Het is niet mogelijk om uw geboekte workshop te verplaatsen naar een andere datum.
7. Doeken mogen kosteloos bij ons in de opslag voor een maximaal van 2 maanden staan.  Daarna is Splash Art gerechtigd om een bewaarloon van 5 euro per maand in rekening te brengen.
8. Bij al onze verf gooiende workshops kan er mogelijk uitglijgevaar ontstaan door natte verf op de vloer van het atelier. Splash Art, begeleiding en/of workshopassistenten kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (letsel)schade die tijdens een workshop in het atelier ontstaat.
9. Splash Art kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadiging en/of of diefstal van schilderijen in haar bezit tijdens de opdroog- en/of opslagperiode.
10. Splash Art is niet verantwoordelijk voor eventueel beschadigde/bevlekte kleding en/of schoeisel van deelnemers aan een workshop.
11. Uitloop van een workshop is niet mogelijk. Deelnemers dienen op tijd op onze locatie te zijn. Latere aankomst dan het overeengekomen tijdstip, betekent dat de duur van de workshop wordt ingekort.

04-03-2019 Arnhem