RECENSIES SPLASH ART

Wat zeggen onze klanten?

DHL - Waardering 9/10

It's amazing!
Stel je de volgende schildertechnieken in 1 workshop voor;
"Bob Ross"-en (zachtjes mompelen en blokkwasten)
"Herman Brood"-en (champagne in de ene en een pot verf in je andere hand)
"Mondriaan"-en (het gebruik van een beperkt aantal kleuren)
Combineer dit alles met 30 rare kwasten onder de begripvolle en technische leiding van Leyton. Zijn kennis & aanwijzingen hebben ervoor gezorgd dat wij in 1 middag geïnspireerd werden tot het maken van 6 prachtige unieke schilderijen. De schilderijen worden ophangen in de trainingszaal waar al onze nieuwe medewerkers welkom worden geheten. Zo kan voortaan iedereen kennis maken met, maar vooral ook genieten van onze creatieve uitspattingen. Leyton, het was super. Bedankt en tot een volgende keer

ABN AMRO YOUR BUSINESS - Waardering 8/10
Wij hebben met onze hele afdeling ABN Amro YourBusiness Banking (30 personen) met verf gegooid bij Splash Art in Arnhem. Het was een heel geslaagd bedrijfsuitje. Leyton gaf bij aanvang een korte maar duidelijke uitleg over de verschillende technieken en liet e.e.a. ook in de praktijk zien. Vervolgens zijn we allemaal enthousiast aan de slag gegaan. Na 1,5 uur was alle inspiratie vertaald in hele kleurrijke kunstwerken. Alles is in een hele gemoedelijke sfeer verlopen, verf en andere benodigdheden zijn ruim voorhanden. Na 1,5 week de kunstwerken opgehaald. We waren allen zeer onder de indruk van onze creatieve talenten en ik weet zeker dat de eigengemaakte schilderijen links en rechts ook echt thuis opgehangen zullen worden.
Als je echt eens iets anders wilt doen met een blijvend aandenken is dit wat ons betreft echt een aanrader.

Vitens Arnhem - Waardering 10/10
Wij hebben onze teambuilding bij Splash Art in Arnhem gedaan. We gingen met 20 personen de workshop "iets voor op kantoor" doen. We werden ontvangen met thee en koffie met wat lekkers. Toen kreeg je met ongeveer 5 personen 1 doek en daarop mocht je je heerlijk uitleven. Nadat Leyton het eerst "even" voor had gedaan, met de nodig uitleg wat wel en niet handig was, mochten we zelf aan de slag. Eerst een goede basis maken (dat deden we allemaal heel voorzichtig en netjes), maar daar zag je achteraf niets meer van. Daarna met spuitbussen, plastic bekertjes, knijpflessen en zonodig je handen lekker aan de slag. Iedereen mocht meerdere laagjes, streepjes of klodders aanbrengen zodat het echt een kunstwerk van iedereen werd. Wij vonden het met z'n allen een zeer geslaagde workshop. Tussendoor kregen we nog een glaasje champagne zodat we even de tijd hadden van een afstandje naar onze kunstwerken te kijken. De schilderijen hangen nu op ons kantoor te schitteren en we vonden het een bijzondere teambuilding. Brigitte en Marjan van Vitens Arnhem.

Ditzo - Waardering 9/10
We hadden een fantastich leuk uitje bij Splash Art met aansluitend (door Splash Art geregeld en in de prijs begrepen) een heerlijk diner bij Cubaans restaurant in Arnhem. De ontvangst en begeleiding bij Splash Art was zeer aangenaam, de sfeer is er ontzettend relaxt en je leert veel verschillende technieken om je eigen Splash Art samen te stellen. Ontvangst koffie & Thee en tijdens het splashen een heerlijk glas champagne. Kortom een heel erg leuk bedrijfsuitje en zeer goed voor de teambuilding onderling.

Centrum voor Tandheelkunde - Waardering 9/10
Het was een hele leuke dag en het was ook goed voor het team. Een hele goeie begeleiding en een leuk eind resultaat.nog bedankt voor de gast vrijheid. Onze baas schilderd zelf maar zijn schilderijen moeten nu weg uit de praktijk.

Politie MWB - Waardering 9/10
Een SUPER dagdeel. Iets onverwachts, vernieuwends, leuks, spetterends en echt overweldigend. Zeker een aanrader en ook iets om in de prive sfeer te doen. Resultaat is blijvend en ERG gaaf!!! Doen dus.

Tandartsenpraktijk Willems - Waardering 10/10
Wij zijn met onze collega's uit de tandartsen praktijken van Sambeek/de Jong/ Swinkels naar Splash Art in Arnhem geweest. Daar hebben we de Workshop iets voor op kantoor meegemaakt.
Wat een geweldige ervaring. Het was super!! Voor iedereen was het een verrassing wat we gingen doen die dag maar gezien de reactie's van iedereen was het zeer geslaagd en zeker nog een keer voor herhaling vatbaar. Nu het schilderij nog ophalen en we zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Vriendenclub Dolle Herman - Waardering 8/10
Met veel humor en plezier met z'n allen werken aan 2 mooie kunstwerken. Leyton gaf veel tips en trics. Iedereen kon z'n ei kwijt en met veel gelach en geklets is er toch iets moois uitvoort gekomen. Leyton bedankt voor de gezellige ochtend!!! Dolle Herman.

SWG Heteren met 2 personen - Waardering 9/10
We hadden dit geboekt voor een bevriend stel dat samen 70 jaar oud geworden is. Op het feest dat zij gaven hebben we hen de uitnodiging overhandigd. Op 13 sept hebben ze hun schilderij gemaakt en ze waren na afloop razend enthousiast. De begeleiding is leuk, leerzaam, maar niet te nadrukkelijk aanweizg waardoor ze volledig hun gang konden gaan. Het schilderij krijgt een prominente plaats in hun woonkamer ! Een aanrader dus voor bedrijfsuitjes, maar ook voor kleinere prive-gezelschappen.

Gemeente Overbetuwe - Waardering 9/10

We zijn met het personeel naar Splash Art in Arnhem geweest en het was echt fantastisch. We hadden 6 groepjes gemaakt en elke groep mocht na uitleg een eigen schilderij maken. D.m.v gooien met verf, er komt een hoop techniek bij kijken om de juiste patronen te gooien, en iedere keer verandert het schilderij! Iedereen heeft ontzettend veel gelachen en er zijn 6 ontzettend mooie schilderijen uitgekomen! Zeker een aanrader!!!