CREATIEVE GROEPSUITJES

Splash Art Arnhem-Centrum is niet alleen een uitermate supergezellige en onvergetelijke feestactiviteit, maar ook een prachtige manier om uw eigen kunstwerken te creëren. De door uw zelf gemaakte schilderijen zullen altijd bestaan als herinnering aan de dag.

Perfect voor een vrijgezellendag, verjaardagen, vrienden-uitje, familiedag, vriendinnendag of gewoon een leuk dagje uit.

ALLE PRIJZEN INCLUSIEF 21% BTW

Corneille Schilderworkshop - Eigen doek.
Schilderen in de style van CoBrA kunstbeweging. Vrijheid en frisse kleuren. Elke deelnemer gaat zijn eigen doek van 50 cm x 60 cm creëren. €49,95 p.p
Meer info

De Dikke Dames Schilderen... Iedereen kan het!!.
Lekker vrolijk worden van de Dikke Dames schilderen! Een schilderworkshop voor absolute beginners met een professionele resultaat! Deze workshop is voor iedereen goed te doen dankzij de "step for step" uitleg. €49,95 p.p.
Meer info

Paint Like Brood workshop - SUPER GAAF!
Bij de superleuke en kleurrijke schilderworkshop "Paint Like Brood" maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Nederlandse kunstenaar en muzikant Herman Brood.
In deze 2-3 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen ontwerp en kleurenpalet en door het toepassen van de schildertechnieken die Brood gebruikte in zijn eigen schilderijen, maken zij prachtige moderne schilderijen.
Meer info

Je Eigen Haring.
Bijna iedereen is bekend met de gave kunststukken van Keith Haring. Met zijn strakke lijnen en felle kleuren ontwikkelde hij een geheel eigen stijl. Na een korte inleiding ga je zelf aan de slag. Het resultaat is je eigen vrolijke kleurrijke schilderij a la Keith Haring. Heel mooi voor thuis of op kantoor. Slechts €49,95 p.p.
Meer info

Koeienportretten.
Koeien schilderen is met name bij Nederlandse kunstenaars en creatievelingen erg populair. Dit is dan ook niet zo gek, want koeien horen nou eenmaal bij Nederland. Bij de workshop Koeienportretten krijgt dan de vrolijke koeien centrale positie in het schilderij. Slechts €49,95 All-in!
Meer info

Picasso Portraits.
Bij de schilderworkshop "Paint Like Picasso" maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie. Slechts €49,95 p.p.
Meer info

Wijn en Verf. Schilderen plus wijnproeverij in 1 workshop!
Bij de workshop Wijn en Verf maken wij bijzonder gave kleurrijke schilderijen met de thema wijn!...onder genot van een wijntje of 6! Eerst gaan we een basis opzet maken met een krijtje en vervolgens beginnen wij met een acrylwas, We moeten heel even wachten totdat de verf weer opgedroogd is, dus en mooie moment voor onze wijnexpert de kurken te laten trekken. €65,95 p.p. Meer info

Organics. Uniek bij Splash Art Arnhem!!
Wilt u de wanden thuis of op kantoor opfleuren? Then Organic Schilderen is the workshop for you! In deze +/- 2 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen organic patroon en door het toepassen van de gedemonstreerde schildertechnieken, maken zij een eigen, prachtige moderne organic schilderij.  €49.95 p.p.
Meer info

Graffiti Workshop. (Alleen mogelijk op locatie)
Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten. Na de uitgebreide "stap voor stap" uitleg en demonstratie, gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag. Eerst gaan we oefenen op grote borden en daarna maken wij allemaal een eigen doek. Gezamenlijk schilderen op grote doeken ook mogelijk. Vanaf €55,95 p.p.. Meer info

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN INCLUSIEF 21% BTW