Creatieve Groepsuitjes

Splash Art Arnhem-Centrum is niet alleen een uitermate supergezellige en onvergetelijke feestactiviteit, maar ook een prachtige manier om uw eigen kunstwerken te creëren. De door uw zelf gemaakte schilderijen zullen altijd bestaan als herinnering aan de dag.

Perfect voor een vrijgezellendag, verjaardagen, vrienden-uitje, familiedag, vriendinnendag of gewoon een leuk dagje uit.

ALLE PRIJZEN INCLUSIEF 21% BTW

Verf Gooien - BIG - Samen Schilderen.
Mikken, druppelen, spuiten en gooien met verf! Alle deelnemers werken aan een groot schilderij van 1 meter bij 1 meter. Als het doek klaar is, is dat een mooi cadeau voor het Feestvarken! Onze aanrader voor een onvergetelijk feestactiviteit.
AANBIEDING: vanaf €39,95 p.p.
Meer info

Verf Gooiende Schilderworkshop - Knoeien met Verf - Eigen doek.
Je creatieve talent laten zien! Vrije mikkende, druppelende, gooiende en spuitende schildersessie. Elke deelnemer gaat zijn eigen actieschilderij van 50 cm x 60 cm creëren. €54,95 p.p
Meer info

De Dikke Dames Schilderen... Iedereen kan het!!.
Lekker vrolijk worden van de Dikke Dames schilderen! Een schilderworkshop voor absolute beginners met een professionele resultaat! Deze workshop is voor iedereen goed te doen dankzij de "step for step" uitleg. AANBIEDING van 41,95 voor slechts €39,95 p.p.
Meer info

Paint Like Brood workshop - SUPER GAAF!
Bij de superleuke en kleurrijke schilderworkshop "Paint Like Brood" maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Nederlandse kunstenaar en muzikant Herman Brood.
In deze 2-3 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen ontwerp en kleurenpalet en door het toepassen van de schildertechnieken die Brood gebruikte in zijn eigen schilderijen, maken zij prachtige moderne schilderijen. Vanaf €42,55 p.p
Meer info

Je Eigen Haring.
Bijna iedereen is bekend met de gave kunststukken van Keith Haring. Met zijn strakke lijnen en felle kleuren ontwikkelde hij een geheel eigen stijl. Na een korte inleiding ga je zelf aan de slag. Het resultaat is je eigen vrolijke kleurrijke schilderij a la Keith Haring. Heel mooi voor thuis of op kantoor. Slechts €39,95 p.p.
Meer info

Koeienportretten.
Koeien schilderen is met name bij Nederlandse kunstenaars en creatievelingen erg populair. Dit is dan ook niet zo gek, want koeien horen nou eenmaal bij Nederland. Bij de workshop Koeienportretten krijgt dan de vrolijke koeien centrale positie in het schilderij. Slechts €41,95 All-in!
Meer info

Picasso Portraits.
Bij de schilderworkshop "Paint Like Picasso" maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie. Slechts €41,95 p.p.
Meer info

Wijn en Verf. Schilderen plus wijnproeverij in 1 workshop!
Bij de workshop Wijn en Verf maken wij bijzonder gave kleurrijke schilderijen met de thema wijn!...onder genot van een wijntje of 6! Eerst gaan we een basis opzet maken met een krijtje en vervolgens beginnen wij met een acrylwas, We moeten heel even wachten totdat de verf weer opgedroogd is, dus en mooie moment voor onze wijnexpert de kurken te laten trekken. €59,95 p.p. Meer info

Organics. Uniek bij Splash Art Arnhem!!
Wilt u de wanden thuis of op kantoor opfleuren? Then Organic Schilderen is the workshop for you! In deze +/- 2 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen organic patroon en door het toepassen van de gedemonstreerde schildertechnieken, maken zij een eigen, prachtige moderne organic schilderij.  €49.95 p.p.
Meer info

Luiken schilderen.
Met de groep een groot schilderij maken dat bestaat uit verschillende luiken. Alle deelnemers gaan een eigen luikje schilderen op basis van het zelf meegebrachte beeldmateriaal of thema. Na ongeveer 2 uur zijn de luikjes klaar en is het tijd om het geheel te bewonderen. Een leuke resultaat gegarandeerd! €38,95 p.p.
Meer info

Graffiti Workshop.
Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten. Na de uitgebreide "stap voor stap" uitleg en demonstratie, gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag. Eerst gaan we oefenen op grote borden en daarna maken wij allemaal een eigen doek. Gezamenlijk schilderen op grote doeken ook mogelijk. Vanaf €39,95 p.p.. Meer info

NIEUW 2020
HALLO, FRIDA KAHLO!

Frida Kahlo was een Mexicaanse surrealistische kunstschilderes. In deze schilderworkshop maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Frida. Wij verzorgen de uitleg, de verf is afgesteld op de echte kleurenpalet van Frida en deelnemers laten hun fantasie de vrije loop. Het resultaat is een prachtige, persoonlijke surrealistische Frida schilderij met Frida centraal in beeld.
De workshop duurt zo'n 2.5-3 uur. Inbegrepen: Alle materiaal, begeleiding, doeken van 40x50cm, thee, koffie en een rondje tequila! INTRODUCTIE AANBIEDING €42,95 p.p..
Klik hier om te boeken

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN INCLUSIEF 21% BTW