CREATIEVE BEDRIJFSUITJES

Splash Art Arnhem is niet alleen uitermate geschikt als een goede teambuilding activiteit, maar is ook een leuke manier om uw kantoor te versieren met prachtige, door uw medewerkers zelf gemaakte kunstwerken. Lol, plezier, teambuilding en creativiteit staan bij ons voorop!

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW

CoBrA Workshop - Frisse Kleuren, Natuur en Vrijheid!
Alle deelnemers schildereneen eigen doen schilderen van 50x60cm. Kleur en natuur - Leuk om straks op te hangen thuis of op kantoor. Gekke vogels, schattige katjes etc.
Meer info

PAINT LIKE HERMAN BROOD
Bij de superleuke en kleurrijke schilderworkshop "Paint Like Brood" maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Nederlandse kunstenaar en muzikant Herman Brood. Eigen Doek of Samen Schilderen! Bedrijfsthema mogelijk!
Meer info

Creatief teamuitje: Workshop Picasso Collega's.
Bij de schilderworkshop Picasso collega's maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie.
Meer info

Organic Schilderen
Wilt u de wanden van het kantoor opfleuren? Then Organic Schilderen is the workshop for you! In deze +/- 2 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen organic ontwerp en kleurenpalet en door het toepassen van de gedemonstreerde schilderstechnieken, maken zij een eigen, prachtige moderne organic schilderijen.
Meer info

Koeien Schilderen
Koeien Schilderen is met name bij Nederlandse kunstenaars en creatievelingen erg populair. Dit is dan ook niet zo gek, want koeien horen nou eenmaal bij Nederland. Bij de workshop Koeienportretten krijgt dan de vrolijke koeien centrale positie in het schilderij. Workshop duurt 2.5 uurtjes. Eigen koe afbeeldingen meenemen kan ook.  Meer info

Keith Haring Workshop.
Bijna iedereen is bekend met de gave kunststukken van Keith Haring. Met zijn strakke lijnen en felle kleuren ontwikkelde hij een geheel eigen stijl. Na een korte inleiding ga je zelf aan de slag. Het resultaat is je eigen vrolijke kleurrijke schilderij a la Keith Haring. Heel mooi voor thuis of op kantoor.
Meer info

Schilderen + Wijnproeverij in 1 Workshop!
Bij de workshop VERF en WIJN maken wij bijzonder gave kleurrijke schilderijen met de thema WIJN onder genot van een wijntje of 6! Wij gaan leren proeven en het ontdekken van verschillen in smaak tussen wijnen en druivensoorten. Om die goed naar voren te laten komen, proeven wij 3 witte wijnen en 3 rode wijnen.
Meer info

Koffiekannen Schilderen. Een workshop voor de Arnhemmers.

Voor de kunst- en koffieliefhebbers hebben wij de workshop Koffiekannen schilderen. Iedereen gaat zijn eigen schilderen maken voor thuis of op kantoor. Zelf een eigen opzet maken en uw eigen kleuren bepalen..... Meer info

Graffiti Workshop Arnhem. (alleen mogelijk op locatie)
Urban Kunst! Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten. Na de uitgebreide "stap voor stap" uitleg en demonstratie, gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag.
More info

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW