CREATIEVE BEDRIJFSUITJES

Splash Art Arnhem is niet alleen uitermate geschikt als een goede teambuilding activiteit, maar is ook een leuke manier om uw kantoor te versieren met prachtige, door uw medewerkers zelf gemaakte kunstwerken. Lol, plezier, teambuilding en creativiteit staan bij ons voorop!

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW

Verf gooien - Vrij Schilderen. Eigen doek.
Je creatieve talent laten zien! Vrije mikkende, druppelende, gooiende en spuitende schildersessie. Elke deelnemer gaat zijn eigen actieschilderij van 50 cm x 60 cm creëren. De door uw zelf gemaakte schilderijen zullen altijd bestaan als herinnering aan de dag.
Slechts €45,41 p.p.
Meer info

Verf Gooiende Teambuilding Workshop - Samen Splashen. BEDRIJFSUITJE.
Alle deelnemers werken aan grote schilderijen van 1 meter bij 1 meter. In teams van 6 personen gaan zij al mikkende, druppelende, gooiende en spuitende aan de slag om zo een serie expressionistische schilderijen te creëren die zij later met trots in het gebouw kunnen ophangen.
AANBIEDING: €33,02 p.p. (minimaal 7 deelnemers)
Meer info

PAINT LIKE HERMAN BROOD
Bij de superleuke en kleurrijke schilderworkshop "Paint Like Brood" maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Nederlandse kunstenaar en muzikant Herman Brood. Eigen Doek of Samen Schilderen! Bedrijfsthema mogelijk!
Vanaf €24,75 p.p.
Meer info

Creatief teamuitje: Workshop Picasso Collega's.
Bij de schilderworkshop Picasso collega's maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie.
Slechts €34,67 p.p.
Meer info

Organic Schilderen
Wilt u de wanden van het kantoor opfleuren? Then Organic Schilderen is the workshop for you! In deze +/- 2 uur durende workshop verzinnen deelnemers zelf hun eigen organic ontwerp en kleurenpalet en door het toepassen van de gedemonstreerde schilderstechnieken, maken zij een eigen, prachtige moderne organic schilderijen.  Slechts €41,28 p.p.
Meer info

Koeien Schilderen
Koeien Schilderen is met name bij Nederlandse kunstenaars en creatievelingen erg populair. Dit is dan ook niet zo gek, want koeien horen nou eenmaal bij Nederland. Bij de workshop Koeienportretten krijgt dan de vrolijke koeien centrale positie in het schilderij. Workshop duurt 2.5 uurtjes. Eigen koe afbeeldingen meenemen kan ook. Slechts €34,67 p.p. Meer info

Keith Haring Workshop.
Bijna iedereen is bekend met de gave kunststukken van Keith Haring. Met zijn strakke lijnen en felle kleuren ontwikkelde hij een geheel eigen stijl. Na een korte inleiding ga je zelf aan de slag. Het resultaat is je eigen vrolijke kleurrijke schilderij a la Keith Haring. Heel mooi voor thuis of op kantoor.
A la Haring schilderen met een bedrijfsthema ook mogelijk.

Slechts €33,02 p.p.
Meer info

Schilderen + Wijnproeverij in 1 Workshop!
Bij de workshop VERF en WIJN maken wij bijzonder gave kleurrijke schilderijen met de thema WIJN onder genot van een wijntje of 6! Wij gaan leren proeven en het ontdekken van verschillen in smaak tussen wijnen en druivensoorten. Om die goed naar voren te laten komen, proeven wij 3 witte wijnen en 3 rode wijnen.
Slechts €49,55 p.p.
Meer info

Luiken schilderen.
Samenwerking: Een deel van het geheel.

Met de groep een groot schilderij maken dat bestaat uit verschillende luiken. Alle deelnemers gaan een eigen luikje schilderen op basis van het zelf meegebrachte beeldmateriaal of thema.
Slechts €30,54, p.p.
Meer info

Graffiti Workshop Arnhem.
Urban Kunst! Tijdens deze graffiti workshop in Arnhem leert u de basistechnieken van het graffiti spuiten. Na de uitgebreide "stap voor stap" uitleg en demonstratie, gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag.
Vanaf €46,24 euro p.p
More info

KLEIN GROEP? TEAMUITJE VERF GOOIEN.
Max 6 deelnemers.
Bij de workshop Business Exclusief is het mogelijk met een kleine groep collega's een bijzonder Splash Art schilderij te maken! In het Splash Art atelier gaat u samen al mikkende, druppelende, spuitende en gooiende aan de slag om één uniek, abstract schilderij van 1 meter bij 1 meter creëren dat u later met trots op kunt hangen. Perfect voor een afdelingsuitje.
Slechts €
230,68 per workshop.

Meer info

ALLE PRIJZEN OP DEZE PAGINA ZIJN EXCLUSIEF 21% BTW