Algemene Informatie


Workshop begintijden

Workshops kunnen plaatsvinden dinsdag t/m zondag vanaf 10:00. Wij zijn geopend tot 22:00, dus een afterwork teamuitje is bij Splash Art geen probleem.

Kledingrichtlijnen - BELANGRIJK! (geldig bij verf gooiende workshops)

De kans is zeer groot dat verf (niet uitwasbaar) op uw schoenen en/of kleding terechtkomt! De enige voorbereiding die nodig is voor deelnemers, is dat zij zich dienen aan te komen in oude kleding en oude schoenen (LET OP!! Blote voeten, sokken of badslippers zijn niet toegestaan!!) Katoenen overalls, poncho's of wegwerp schilderoveralls worden NIET ECHT aanbevolen!!! Als water er doorheen kan gaan, gaat de verf er ook doorheen! Oude kleding en schoenen die u later weg kunt gooien zijn de beste bescherming. Indien u extra bescherming wilt, adviseren wij REGENPAKKEN. Het is niet zo dat u heel vies wordt bij onze workshops maar een druppeltje verf op een mooie broek is wel zonde!

Wegwerp Overalls
Heeft u toch wegwerp overalls nodig? (Bijvoorbeeld: als extra bescherming)
Het is mogelijk om bij Splash Art de overalls te kopen. Hieronder de prijzen inclusief BTW. One size fits all XXL:

-Vooraf bestellen: €2,99 per stuk (minimaal 7 stuks)
-Losse verkoop in het atelier €4,99 per stuk (Indien op voorraad).

Prijzen
Naast de gratis en onbeperkte lachtranen zijn alle prijzen inclusief:

onbeperkt thee, koffie en jus d'orange, begeleiding, katoenen schildersdoeken, acrylverf en het gebruik van ateliermateriaal:kwasten, spuitbussen etc. schoonmaakkosten en inpakken van schilderijen. Indien niet anders vermeld zijn alle prijzen en aanbiedingen inclusief BTW en gebaseerd op groepen van 7+ deelnemers.

Verf gebruik tijdens een zwangerschap

Wij gebruiken bij verf gooiende schilderworkshops en de workshops: Paint like Picasso, Paint Like Brood, Love Peace en Appels en Wijn workshops acrylverf. Het is verf op waterbasis. Dit is niet schadelijk tijdens een zwangerschap. Bij de Graffiti workshops gebruiken wij verf op terpentine basis. Het gebruik van verf op terpentine basis is niet aanbevolen tijdens een zwangerschap.

Schilderijen ophalen
Bij een verf gooiende schilderworkshop hebben de schilderijen een opdroogperiode nodig van ongeveer 7-10 dagen, dus u hoeft de natte schilderijen na de workshop niet mee te nemen. Als de schilderijen volledig opgedroogd zijn, ontvangt u via de e-mail een bericht hierover. Daarna kunnen de schilderijen, op afspraak, worden opgehaald. Bij alle andere workshop is het bijna altijd mogelijk om uw schilderijen direct mee te nemen maar u kunt ze ook bij ons achterlaten en later ophalen.

Privé of Openbaar uitje?
Voor de openbare workshops is geen minimum aantal deelnemers nodig. Dus alleen of met zijn tweeën etc. U doet dan mee met ander mensen die ook alleen of met een klein gezelschap komen schilderen. Bij een privé workshop is het atelier speciaal voor uw gezelschap gereserveerd. Een bedrijfsuitje is altijd privé.

Veiligheid
Tijdens een workshop is veiligheid zeer belangrijk. Veiligheid bij een verf gooiende schilderworkshop wordt tijdens de demonstratie vooraf met de deelnemers besproken.