Algemene Informatie


Workshop begintijden

Workshops kunnen plaatsvinden dinsdag t/m zondag vanaf 10:00. Wij zijn geopend tot 22:00, dus een afterwork teamuitje is bij Splash Art geen probleem.

Kledingrichtlijnen.

De kans is aanwezig dat verf (niet uitwasbaar) op uw schoenen en/of kleding terechtkomt! De enige voorbereiding die nodig is voor deelnemers, is dat zij zich dienen aan te komen in oude kleding en oude schoenen (LET OP!! Blote voeten, sokken of badslippers zijn niet toegestaan!!) Katoenen overalls, poncho's of wegwerp schilderoveralls worden aanbevolen!!!

Wegwerp Overalls
Heeft u toch wegwerp overalls nodig? Te koop in het atelier -  €4,99 per stuk (Indien op voorraad).

Prijzen
Naast de gratis en onbeperkte lachtranen zijn alle prijzen inclusief:

onbeperkt thee, koffie en jus d'orange, begeleiding, katoenen schildersdoeken, acrylverf en het gebruik van ateliermateriaal:kwasten, spuitbussen etc. schoonmaakkosten en inpakken van schilderijen. Indien niet anders vermeld zijn alle prijzen en aanbiedingen inclusief BTW en gebaseerd op groepen van 7+ deelnemers.

Verf gebruik tijdens een zwangerschap

Wij gebruiken bij alle workshops verf op waterbasis - muv de workshop Paint Like Brood en Graffiti.

Schilderijen meenemen / bewaarloon.
Bij alle workshops is het bijna altijd mogelijk om uw schilderijen direct mee te nemen maar het is ook mogelijk om uw schilderij max. 2 weken bij ons gratis in de magazijn op te slaan. Daarna wordt er een bewaarloon in rekening gebracht van 1 euro per schilderij per week.

Opsturen van uw schilderijen.
Wij kunnen eventueel wel uw schilderijn via postNL opsturen. Dit is op basis van uw eigen risico. De kosten bedragen 10 euro per doos (max 6 doeken per doos) + eventuele PostNL verzendkosten.

Privé of Openbaar uitje?
Voor de openbare workshops is geen minimum aantal deelnemers nodig. Dus alleen of met zijn tweeën etc. U doet dan mee met ander mensen die ook alleen of met een klein gezelschap komen schilderen. Bij een privé workshop is het atelier speciaal voor uw gezelschap gereserveerd. Een bedrijfsuitje is altijd privé.

Veiligheid
Tijdens een workshop is veiligheid zeer belangrijk. Veiligheid bij een verf gooiende schilderworkshop wordt tijdens de demonstratie vooraf met de deelnemers besproken.