AANBIEDINGEN

VERF GOOIENDE SCHILDERWORKSHOP "BIG" of  "SAMEN SPLASHEN"!

Gezelligheid, lol en plezier. Mikken, druppelen, spuiten en gooien met verf! Alle deelnemers werken aan een groot schilderij van 1 meter bij 1 meter. Als het doek klaar is, is dat een mooi cadeau voor het Feestvarken of een prachtige pronkstuk voor thuis of op kantoor.
Van €44,95 NU voor slechts €39,95 p.p
Meer info >

NIEUW 2020
HALLO, FRIDA KAHLO!
Frida Kahlo was een Mexicaanse surrealistische kunstschilderes. In deze schilderworkshop maken wij schilderijen in de stijl van de beroemde Frida. Wij verzorgen de uitleg, de verf is afgesteld op de echte kleurenpalet van Frida en deelnemers laten hun fantasie de vrije loop. Het resultaat is een prachtige, persoonlijke surrealistische Frida schilderij met Frida centraal in beeld.
De workshop duurt zo'n 2.5-3 uur. Inbegrepen: Alle materiaal, begeleiding, doeken van 40x50cm, thee, koffie en een rondje tequila!
INTRODUCTIE AANBIEDING €39,95 p.p..

Klik hier om te boeken


DIKKE DAMES - 10% KORTING
Van 42.95 euro voor slechts 39,95 euro!!

Een schilderworkshop voor absolute beginners met een professionele resultaat! Deze workshop is voor iedereen goed te doen dankzij de "step for step" uitleg. Bepaal zelf wel de kleuren en geef je eigen vrolijke draai aan het schilderij.
Meer info>